Servicii

Breadcrumb Navigation

Servicii

Aici veți găsi serviciile oferite de Ovi Sound Events.

Servicii de DJ

Garanția profesionalismului este dată atât de experiență cât și de calitatea echipamentelor folosite de Ovi Sound Events pentru a obține un eveniment de succes. Fiecare eveniment reprezintă o provocare în organizarea unor petreceri reușite iar Ovi Sound Events este garanția dumneavoastră!

Sonorizare & Lumini dinamice

Vă putem oferi servicii de sonorizare precum și lumini dinamice. Luminile dinamice sunt unul din punctele forte ale companiei Ovi Sound Events!

Lumini ambientale

Evenimentele fericite din viața dumneavoastră merită să fie marcate într-un loc frumos decorat și personalizat cu lumini ambientale de excepție oferite de Ovi Sound Events.

Fum greu și artificii

Pentru momentele speciale petrecute pe ringul de dans oferim fum greu și artificii.

Cabină foto

O surpriză inedită și haioasă la o nuntă, un botez sau orice alt eveniment fericit din viața dumneavoastră, este cabina foto instant pusă la dispoziție de Ovi Sound Events.

Baloane de săpun

Baloanele de săpun vor anima și vor marca momentele speciale ale evenimentelor dv. De asemenea, copii participanți la eveniment vor trăi o distracție pe cinste!

Artificii interior și/sau exterior

Putem colora petrecerea cu artificii de interior sau o putem face explozivă cu artificii de exterior. Pentru toate serviciile care implică folosirea artificiilor compania noastra colaborează cu pirotehniști autorizați.

Dansuri populare

Având în vedere că sunt membru al ansamblului "Ardealul" al Casei de Cultură a Studenților, vă pot recomanda acest ansamblu care poate oferi momentele de dansuri populare de foarte bună calitate în cadrul evenimentului dumneavoastră.

Alte servicii

Pe lângă serviciile enumerate mai sus vă mai putem oferii și următoarele:

- instructor de coregrafie pentru dansul mirilor
- vornic
- alai de nuntă cu dansatori
- momente de dansuri moderne
- muzică live
- karaoke
- colaborări cu formații și interpreți de muzică populară și ușoară